Diensten

RBL produceert, plaatst en onderhoudt al haar buitenmedia in eigen beheer, waardoor een constante kwaliteit gewaarborgd is. Het beleid dat RBL naleeft, voldoet aan de ISO 9001 norm en betreft niet alleen een kwaliteitsborging, maar tevens kwaliteitszorg en -beheersing. Met vaste regelmaat worden de objecten van RBL door speciale teams gecontroleerd en schade wordt in principe binnen 48 uur na constatering of melding gerepareerd. 

RBL is een milieubewuste organisatie die - geheel volgens de ISO 14001 norm - milieurisico’s beheerst. De schoonmaak van het stadsmeubilair en het verwijderen van graffiti, stickers en wildplak gebeurt bijvoorbeeld op milieuvriendelijke wijze. Bij het produceren van de abri’s, infopanelen, billboards en vensters wordt bovendien zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en energiezuinige verlichting. Omdat de constructie- en onderhoudswerkzaamheden van RBL niet zonder risico’s zijn, is de organisatie tevens VCA gecertificeerd. 
 
Voor stadsmeubilair dat niet door RBL geplaatst is, kan een onderhouds- en/of servicecontract worden afgesloten. De ervaren medewerkers van RBL kunnen de betreffende objecten op verzoek onderhouden, reinigen, repareren en verplaatsen.