Met ons onderhoud zorgen we standaard voor A+ kwaliteit.

Diensten

Vast team

In elke gemeente werken wij met een vast team. Deze professionele en toegewijde medewerkers zorgen dat de objecten ongeschonden, schoon en comfortabel zijn.

Zij hebben hart voor een schone en kwalitatieve stad. Zij wonen in de buurt, kennen de weg, de mensen, wegbeheerders en lokale vervoerders. Zij werken vanuit ons lokale bedrijfspand en zijn continu in de stad aanwezig.

Onderhoud

Onze medewerkers zorgen voor schoonmaak, reparaties en schadeherstel.

In welke frequentie en binnen welke responstermijn we dat doen, spreken we van tevoren met elkaar af. En daar houden we uiteraard ons aan. Waar het kan, zetten we nog een tandje bij. Want we willen dat alle objecten er áltijd goed bijstaan. Dat ze schoon, heel en veilig zijn.

We willen ook niet dat onze werkzaamheden voor overlast zorgen. Reizigers en bezoekers moeten ongehinderd kunnen reizen en verblijven. Daarom plannen we ons werk efficiënt, via de beste routes en op de rustigste momenten van de dag.

Altijd A+ kwaliteit

Onze objecten zijn modulair opgebouwd. Daardoor kunnen we snel en eenvoudig iets vervangen als dat nodig is. 

Onderdelen en materialen hebben we standaard op voorraad. We zijn nooit afhankelijk van derden en kunnen dus snel schakelen. Zo behouden we de A+ kwaliteit van onze objecten. En daarmee de kwaliteit van de stad.

Schade melden?

Schade en gebreken lossen wij goed en snel op. Zie jij als reiziger dat er iets stuk is, vernield of beklad?

Dan kun je dat met het schadeformulier makkelijk aan ons doorgeven. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk in actie. Zo werken we samen aan een veilige en schone openbare ruimte.